Saus+ Airless spuitwerk

Handmatig Sausen

Om deze afwerking toe te kunnen passen moet de basis van uw wand en/of plafond perfect worden opgeleverd. Een ideale basis is uiteraard goed stuukwerk, saus klaar. Het uitvoeren van stuukwerk is vakwerk en verreist de juiste kennis van werkwijze en materialen. Het is daardoor ook vrijwel niet geschikt om dit zelf zonder kennis goed uit te voeren.

Na de basis kunt u ervoor kiezen de afwerking handmatig of machinaal (Airless) te laten verwerken met saus. Bij het handmatig sausen ontstaat een vlakke rolstructuur welke is te vergelijken met een sinaasappel. Hierdoor kunnen kleine krasjes makkelijk worden bijgewerkt. Bij kleinere oppervlaktes wordt vaak voor handmatig rollen gekozen.

Machinaal Sausen (Airless Latex spuiten)

Bent u op zoek naar een perfecte manier om plafonds en wanden af te werken? Dan is spuiten met latex muurverf de ideale manier voor u. Als u op deze manier uw wand of plafond behandelt, bent u er zeker van dat u een strak en mooi eindresultaat zult hebben. Deze afwerking heeft hiermee als resultaat een egaal, streep loze, gelijkmatige en met minimale structuur bewerkte wand of plafond.

Latex spuiten is een kwalitatief goed alternatief voor het traditionele schilderwerk. Latex spuiten kan in elke gewenste kleur (per ruimte). Het effect is zo strak, dat krijgt u zelf niet voor elkaar met handmatig sauswerk. Een investering die u niet alleen veel tijd oplevert maar ook zorgt voor een super resultaat waar u jaren plezier van heeft!

© Copyright - AA+ Van der Toolen, alle rechten voorbehouden.